fbpx

Интериорен дизайн на Детска стая "Габи"

Интериорен проект на детска стая с обща площ от 15 кв.м.. Клиентите са младо семейство с малко момиченце. Изискванията им бяха да има две легла, евентуално във времето да могат да станат и три, гардероби, шкафове за съхранение , работно място и да остане място и за игра. Предпочитаха свежите цветове жълто, оранжево, зелено.
За децата една спалня е повече от просто място за спане – детската стая е място за игра, четене, писане и мечти. Исках да създам пространство, което да обслужва всички тези функции, да е удобно, практично, функционално в продължение на много години.
Мебелна композиция от две легла разположени едно под друго „тип сандвич“, шкафове, чекмеджета и надстройка с осветление. На стената до леглата е организиран работен кът, включващ бюро, магнитна жълта дъска по цялата височина на стената, шкафове и етажерки за книги, играчки и други полезни нещица.
На стената срещу леглата е разположен голям четирикрилен гардероб с чекмеджета, предлагащ достатъчно място за съхранение на дрехи и вещи. До него се намира нисък шкаф с подвижни кутии за съхранение на играчки и тапицирано  място за сядане.
Ключов акцент в дизайна на детската стая са декоративните пана на стената , изработени от МДФ боя мат. Дърво, звезди и облачета ни принасят в един магичен свят, придаващ индивидуалност на стаята.
Подът е ламиниран паркет, стените са покритие с латекс, мебелите са от ПДЧ с комбинация МДФ жълта боя мат. Окаченият таван е с прави форми и осветление за скрит монтаж.
Next
Интериорен дизайн на четиристаен апартамент "Тинтява"
Previous
Интериорен проект на дневна в гр. Банско
More Portfolios