fbpx

Интериорен дизайн на двустаен апартамент HILL SIDE

 Днес искам да Ви представя интериорен проект изпълнен със стил, елегантност и комфорт. Проектът обхваща двустаен апартамент с обща площ от 40 кв.м. в гр. София, комплекс HILL SIDE. Разработени са дневна зона с кухненски кът, антре и спалня с обособено гардеробно помещение.

 Преобладаващите цветове са в топлата гама и графитено сиво. Дървените детайли се включват успешно и балансират цялостната визия. Нека се оставим на жизнерадостното настроение на жълтото с ведрото си излъчване, акцент който поставя ярък контраст. Корпусната мебел е решена с МДФ боя мат, а декорацията на част от помещенията са използвани МДФ плоскости с естествен фурнир. За подова настилка в антрето и дневната е използван гранитогрес, естествен преход между двете помещения.

 Спалнята кореспондира с основното помещение. Съчетанието на графитено сиво, дървесни текстури и велурена дамаска, допълват стилното излъчване. Разделението на стаята на две зони е с помощта на плъзгаща се врата в стената, предпочитан вариант, който носи в себе си удобство и функционалност. Собствениците на апартаменти с малки размери, оценяват практичният ефект при използването на такива структури. Плюсът на това да имате отделно пространство за съхранение на дрехи, е че спестява време, създава ред и се постига идеален естетически баланс, при поддържане на дома.
Този дом носи в себе си характерен почерк и елегантна визия, съобразена с нуждите и изискванията на бъдещите обитатели.

Дизайнер: Ралица Запрянова
Дизайн и 3D визуализация: Unison Design
0896 613 574
Next
Интериорен дизайн на четиристаен апартамент "Тинтява"
Previous
Интериорен проект на дневна в гр. Банско
More Portfolios