fbpx

Елегантен класически интериор

Интериорен дизайн на част от  апартамент 31 кв.м. в нова модерна сграда в гр. София. Обект на проектирането беше дневна с кухня и трапезария, антре, склад и банята. Жилището е решено в актуален класически стил в комбинация с модерни елементи. Фокусът на апартамента е да бъде светъл, просторен и да се създаде уютна атмосфера.

Дневната е с отворен план заедно с кухнята и трапезарията. Предизвикателството тук беше да се съчетае в едно спалня и дневна зона. Един от най-практичните и най-ефектни начини е падащото легло, спестяващо място в малките жилища. Падащото легло в проекта е комбинирано с ТВ секция и декориран с декоративни огледала, които визуално отварят стаята. По този начин остава място за удобен диван с малка масичка. Стената зад дивана е решена с микропореста декоративна мазилка с минерален произход и силно изразен натуралистичен акцент, благодарение на който помещението придобива стил и индивидуален характер. Класическата кухня и трапезарията са решени в бял мат, дървесни акценти, и свежи зелени столове.

В склада се обособи място за сушилня и открити рафтове за дрехи.

Антрето е решено с микропореста декоративна мазилка и  декоративен гранитогрес, придаваща чар и елегантност на помещението. Мебелите в антрето са от МДФ боя мат с фрезовани врати и декоративно огледало в рамка.

Банята също е решена в светлите тонове с дървесни акценти. Душ пространството е обособено с  чупещ параван тип хармоника. Удобно решения за малки бани, позволяващ да се използва цялото помещение в сгънато положение.

Дизайнер: Ralica Zapryanova

Дизайн и 3D визуализация: Unison Design 
Next
Интериорен дизайн на четиристаен апартамент "Тинтява"
Previous
Интериорен проект на дневна в гр. Банско
More Portfolios