fbpx

Реализация, строителство и ремонт

Като професионалист знам, че процесът по реализиране на интериорния проект може да бъде трудоемък, посещение на множество магазини, излишно напрежение и да отнема от ценното Ви време.

Моята цел е да спестя всичко това на моите клиентите, като Ви предложа изпълнението на строително-монтажните работи и максимално да Ви улесня при ремонта и обзавеждането на Вашето жилище. Разполагам с фирми подизпълнители, които имат дългогодишен опит в тази сфера, благодарение на които проекта става реалност. Така Вие получавате качествен и завършен в срок реализиран проект.

Авторски надзор

Авторският надзор е координация между различните фирми подизпълнители, доставчици, технически лица и майстори. Целта е Вие да получите като краен продукт максимално точна и коректна реализация в изпълнението на дизайнерския проект. Спестявате време и излишно напрежение при ремонта, благодарение на пълната документация, координацията на различните фирми и доставчици относно строително-монтажните работи.

Аз ще проследя целия процес на реализация от координацията между различните фирми доставчици до качеството на изпълнение, правилния подбор на цветове и материали, спазване на договорните срокове и бюджети. Това е задължителна част от процеса на реализация на интериорния проект, защото само така ще съм сигурна, че ще бъде изпълнен максимално точно.

Услугата се заплаща допълнително в зависимост от желанията на клиента.

От идеята до реализацията“ 

 

Визуализация

Реализация

Визуализация

Реализация